2011-08-31
 09:41:28

Klänningsdax!

På lördag ska jag, sambon o hans styvföräldrar åka o kolla på kläder till oss. O kanske köpa. Känns nervöst!! Jag trodde nämligen inte att det skulle ske förrän i december :S O nu vart de väldigt hastigt o lustigt... Men de kan ju vara skönt o "få de gjort" oxå.

Det jag är mest nervös över är att jag inte skött mej så bra på senaste tiden med mina matintag/snask. Jag gick ner 35 kg i våras, o gick på en väldigt strikt diet då. Nu har det mest gått utför! Jag har dock inte vägt mej, för att vågen har slut på batteri. Men jag skulle gissa på att jag gått upp något kilo. Huvva!

Så på lördag kommer dommen. Kommer jag fortfarande att kunna ha stl 36 eller har jag vuxit?

Tänkte iaf visa några av mina favoritklänningar:

Klänning från Forever Yours! I looove it ♥ Pris: 8100kr!!


En annan favorit. En kinaklänning. Kostar ca 1000kr ;)


Klänning från Orea sposa. Pris: 6100kr.


En lila liten dröm! Oxå en kinaklänning för ca 1000kr.

Får se vad jag bestämmer mej för på lördag! Det kanske blir något helt annat ;)
2011-08-29
 11:47:33

The Shoes!

Igår beställde jag skorna som jag ska ha på bröllopet! Efter många om o men vart det ett par "vanliga" svarta pumps från Ellos. Med 40% rabatt såklart ;) Gav ca. 235 kr för dem.

Snygga, men ändå stilrena ;)

Det första alternativet jag hade var ett par pumps från Iron fist. Jag älskar alla deras skor, men ack så dyra dom är. Ska beställa ett par sånna när ekonomin känns mer rätt...
2011-08-09
 21:24:54

Billiga ringar?!

De senaste dagarna har jag kikat runt efter ringar. Åhh jäklar vad dyrt det ska vara!! Iaf om man nu inte har så stor budget (som vi...) Men... Ebay, ebay, ebay. Där kan man tammetusan hitta det mesta tror jag.

Där finns det superfina ringar för ingenting. För bra för att vara sant? Jag vet faktiskt inte... Det är ju nackdelen med sånna där ställen.

Jag ska fundera på saken iaf, för de vore ju underbart att få sin drömring för ynka 3200kr, right?

Pics:

Min absoluta favorit! I svart guld (hur flashigt låter inte det?) lila smaragder o så diamanter. Ca. 3200kr


En annan favorit! Vitguld o en stor ametist o diamanter. Ca. 2000kr...


En lite vanligare, men fortfarande vacker, ring. I vitguld med diamanter. Ca. 1600kr.

Ja... Ni ser ju själva. Sjukt billigt! O alla säljare har jättebra omdömen oxå. Så jag vet egentligen inte varför jag tvekar :p Någon annan som köpt sin ring på Ebay? Tips på säljare?