2012-02-08
 22:00:15

Den rätta?

Igår kikade jag o sambon efter vigselringar till oss på stan. Han vill nämligen oxå ha två ringar. Klokt, tycker jag... Varför ska bara kvinnan få ha två liksom? ;)

Anyway... Vå lilla stad har bara en "guldbutik", så gick vi in där o kikade. Hittade några fina ringar, men i heeelt fel prisklass. Kikade lite till, o så hittade jag en ring som jag kikat på tidigare, med nedsatt pris. Men den passade inte alls ihop med min förlovningsring tyvärr :( Den va för kantig, eller hur jag ska säga... Min ring är kupad.


Min "dröm"... Som inte alls passade :/

Prova då en annan ring, som såklart va liiite dyrare, men oxå väldigt fin! O de sa bara klick! Haha! Den ska jag ha liksom! Den passade jättebra ihop med min förlovningsring :)


Ta-daa! Denna! Fast i vitguld. Den kommer bli suuuuper! Så nu ska jag bara "hora-ihop" lite pengar för att ha råd med den, men jag har bestämt mej iaf, vilket känns sååå himla skönt! :D

Sambon hittade tyvärr inget som föll honom i smaken...
2012-02-06
 13:20:20

Blommor...

G-day! Idag har jag letat lite blommor... Eller ja, buketter... Svårt dehär! Jag älskar ju verkligen alla sorters blommor o buketter! Har alltid velat haft en droppformad, men nu vet jag faktiskt inte. Tror jag ska kika förbi vid blomsteraffärerna imorrn o höra mej för lite.

Några av mina favoriter so far:












Ja... Som ni ser... Jag har ju huuur många alternativ som helst ;)

Vilken gillar ni bäst?
2012-02-05
 20:16:46

Tärnklänningarna!

Nu när jag ändå har mobilen i datorn kan jag ju lägga upp bilder på klänningarna jag hittade förra veckan!


Det ska på ett lila satinband i midjan oxå :)
2012-02-05
 19:53:07

Söndagsbestyr!

Idag har jag inte gjort ett jota! Jag försökte, förgäves, att lämna gården. Men min bil höll inte med, den sprutade olja o hade sej... Jävla skitbil! Önskar jag kunde cykla/gå överallt... Blir lite långt att gå in till stan, då de är 1,6 mil dit.

Jag har iaf börjat med att förvandla våran gästbok idag :) Tror den kan bli riktigt fin! Köpte ett "block" på Ikea för typ 30 kr, som jag nu klätt om i samma papper som de andra trycksakerna ska vara i...



Den är ju såklart inte färdig än, men jag är en bit på väg iaf... Det ska på våra namn på den, ett sidenband längs kanten (så man slipper se vart papperet börjar) o så lite bling bling.

Lägger upp en bild när den blir färdig!
2012-02-01
 13:42:16

Cupcakes?

Det luktar nybakta vaniljmuffins i hela huset. Mmmm så gott! Idag provbakar jag nämligen inför bröllopet :) Tänkte testa att göra vaniljmuffins med limefyllning o vit chokladfrosting. Älskar kombon av lime o vit choklad! Hoppas dom blir goda... O så tänkte jag färga frostingen i lila, såklart, haha!

Tror vi ska ha 2 olika sorters cupcakes, men jag har inte kommit på den andra smaken än... Något med hallon eller jordgubbar kanske de blir?!


Något sånt här liknande har jag tänkt... Fast utan den fula tårtan ;) Vi ska ha en vit tårta...